Tel.: 22 457 03 01

facebook Facebook

Szkolenia Otwarte

Szkolenia otwarte

Temat szkolenia Termin Kod Prowadzenie szkolenia
Upadłość konsumencka (on-line) 11.05.2023 UKA0523 sędzia dr hab. Anna Hrycaj Więcej
Wierzyciel w postępowaniu upadłościowym i restrukturyzacyjnym (on-line) 20.04.2023 WUR0423 sędzia dr hab. Anna Hrycaj Więcej
Odpowiedzialność członków zarządu spółek w przypadku niewypłacalności spółki (on-line) 09.02.2023 CZS0223 sędzia dr hab. Anna Hrycaj Więcej
Wybrane zagrożenia zdrowotne żywności a jej bezpieczeństwo (on-line) 15.06.2023 WZZ0623 mgr inż. Monika Mania Więcej
Pestycydy w systemie bezpieczeństwa żywności w Unii Europejskiej i Polsce (on-line) 02.06.2023 PST0623 dr hab. Katarzyna Góralczyk Więcej
Kosmetyki a zgodność z prawem (on-line) 01.06.2023 KOS0623 mec. Marta Łanoch Więcej
Żywność prozdrowotna – nowe trendy i wyzwania w produkcji żywności (on-line) 25.05.2023 PRO0523 dr inż. Halina Makała Więcej
Preparaty/półprodukty dla przemysłu spożywczego zawierające substancje dodatkowe, aromaty lub enzymy oraz znakowanie tych preparatów i żywności z ich dodatkiem (on-line) 24.05.2023 PSD0523 mgr inż. Joanna Gajda-Wyrębek Więcej
Food Fraud – aspekty prawne i przykłady z praktyki (on-line) 18.05.2023 ZFF0523 mec. Marta Łanoch Więcej
Materiały do kontaktu z żywnością – wymagania prawne i ich praktyczna interpretacja (on-line) 26.04.2023 OPL0423 mgr inż. Marzena Pawlicka-Cegiełko Więcej
Prawo a produkty konopne. CBD i Cannabis sativa w środkach spożywczych, suplementach diety i kosmetykach (on-line) 25.04.2023 KON0423 mec. Marta Łanoch Więcej
Suplementy diety – sprzedaż przez Internet, wytwarzanie kontraktowe, novel food (on-line) 13.04.2023 SPL0423 mec. Marta Łanoch Więcej
Zanieczyszczenia chemiczne a bezpieczeństwo żywności (on-line) 04.04.2023 ZCH0423 mgr inż. Monika Mania Więcej
Alergeny pokarmowe a bezpieczeństwo konsumenta (on-line) 31.03.2023 ALG0323 dr inż. Halina Makała Więcej
Substancje dodatkowe, aromaty i enzymy – interpretacje przepisów i wytyczne Komisji Europejskiej w praktyce (on-line) 30.03.2023 SD0323 mgr inż. Joanna Gajda-Wyrębek Więcej
Żywność prozdrowotna – sprzedaż, etykieta, reklama – aspekty prawne (on-line) 24.03.2023 ZPR0323 mec. Marta Łanoch Więcej
Najnowsze zmiany przepisów dla materiałów do kontaktu z żywnością, w tym z recyklingu (on-line) 23.03.2023 OPN0323 mgr inż. Marzena Pawlicka-Cegiełko Więcej
Żywność mrożona i chłodzona – technologie, przechowywanie, transport (on-line) 24.02.2023 ZMR0223 dr inż. Joanna Markowska Więcej
Znakowanie ogólne żywności (w tym znakowanie kraju pochodzenia) z uwzględnieniem substancji dodatkowych aromatów i enzymów (on-line) 23.02.2023 ZZ0223 mgr inż. Bożena Pławska, mgr inż. Joanna Gajda Więcej
Zafałszowania żywności, metody ich wykrywania i przeciwdziałania tym procederom (on-line) 17.02.2023 ZAF0223 dr inż. Halina Makała Więcej
Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne. Wymogi formalne i praktyka rynku (on-line) 16.02.2023 OZ0223 dr hab. Regina Wierzejska Więcej
Bezpieczeństwo zdrowotne materiałów do kontaktu z żywnością w świetle obowiązujących przepisów i wytycznych UE (on-line) 15.12.2022 OP1222 mgr inż. Marzena Pawlicka Więcej
Kosmetyki a zgodność z prawem /on-line/ 09.12.2022 KOS1222 mec. Marta Łanoch Więcej
Żywność prozdrowotna – nowe trendy i wyzwania w produkcji żywności (on-line) 02.12.2022 PRO1222 dr inż. Halina Makała Więcej
Preparaty/półprodukty dla przemysłu spożywczego zawierające substancje dodatkowe, aromaty lub enzymy oraz znakowanie tych preparatów i żywności z ich dodatkiem (on-line) 01.12.2022 PSD1222 mgr inż. Joanna Gajda-Wyrębek Więcej
Upadłości i restrukturyzacja online - postępowania elektroniczne (on-line) 28.11.2022 UON1122 sędzia dr hab. Anna Hrycaj Więcej
Zafałszowania żywności, metody ich wykrywania i przeciwdziałania tym procederom (on-line) 24.11.2022 ZAF1122 dr inż. Halina Makała Więcej
Food Fraud - aspekty prawne i przykłady z praktyki (szkolenie on-line) 21.11.2022 ZFF1122 mec. Marta Łanoch Więcej
Hipoteka i księgi wieczyste – wybrane zagadnienia (on-line) 17.11.2022 HK1122 mec. Izabela Heropolitańska Więcej
Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne. Wymogi formalne i praktyka rynku (on-line) 15.11.2022 OZ1122 dr hab. Regina Wierzejska Więcej
Suplementy diety – sprzedaż przez Internet, wytwarzanie kontraktowe, novel food (on-line) 09.11.2022 SPL1122 mec. Marta Łanoch Więcej
Wartość odżywcza – przygotowanie informacji do celów etykietowania. Wymagania prawne i porady praktyczne (on-line) 08.11.2022 GDA1122 dr inż. Beata Przygoda Więcej
Substancje dodatkowe, aromaty i enzymy – interpretacje przepisów i wytyczne Komisji Europejskiej w praktyce (on-line) 27.10.2022 SD1022 mgr inż. Joanna Gajda-Wyrębek Więcej
Bezpieczeństwo zdrowotne materiałów do kontaktu z żywnością w świetle obowiązujących przepisów i wytycznych UE (on-line) 26.10.2022 OP1022 mgr inż. Marzena Pawlicka Więcej
Zanieczyszczenia żywności pochodzenia środowiskowego i przemysłowego (on-line) 20.10.2022 CHZ1022 mgr inż. Monika Mania Więcej
Alergeny pokarmowe a bezpieczeństwo konsumenta (on-line) 19.10.2022 AL1022 dr inż. Halina Makała Więcej
Pestycydy w systemie bezpieczeństwa żywności w Unii Europejskiej i Polsce (on-line) 14.10.2022 PST1022 dr hab. Katarzyna Góralczyk Więcej
Żywność prozdrowotna – sprzedaż, etykieta, reklama – aspekty prawne (on-line) 13.10.2022 ZPR1022 mec. Marta Łanoch Więcej
Upadłość konsumencka (on-line) 07.10.2022 UKO1022 sędzia dr hab. Anna Hrycaj Więcej
Gwarancje bankowe (on-line) 05.10.2022 GB1022 mec. Izabela Heropolitańska Więcej
Prawo a produkty konopne. CBD i Cannabis sativa w środkach spożywczych, suplementach diety i kosmetykach (szkolenie on-line) 29.09.2022 KON0922 mec. Marta Łanoch Więcej
Znakowanie ogólne żywności (w tym znakowanie kraju pochodzenia) z uwzględnieniem substancji dodatkowych aromatów i enzymów (on-line) 28.09.2022 ZZ0922 mgr inż. Bożena Pławska, mgr inż. Joanna Gajda-Wyrębek Więcej
Operacje dokumentowe: inkaso, akredytywa; teoria i praktyka (szkolenie stacjonarne) 27.09.2022 AKR0922 mgr Barbara Andrzejuk Więcej
Bezpieczeństwo zdrowotne materiałów do kontaktu z żywnością w świetle obowiązujących przepisów i wytycznych UE (on-line) 08.06.2022 OP0622 mgr inż. Marzena Pawlicka Więcej
Żywność prozdrowotna – sprzedaż, etykieta, reklama – aspekty prawne (on-line) 02.06.2022 ZPR0622 mec. Marta Łanoch Więcej
Preparaty/półprodukty dla przemysłu spożywczego zawierające substancje dodatkowe, aromaty lub enzymy oraz znakowanie tych preparatów i żywności z ich dodatkiem (on-line) 30.05.2022 PSD0522 mgr inż. Joanna Gajda-Wyrębek Więcej
Zanieczyszczenia żywności pochodzenia środowiskowego i przemysłowego (on-line) 25.05.2022 CHZ0522 mgr inż. Monika Mania Więcej
Badania sensoryczne w ocenie jakości produktów spożywczych (on-line) 12.05.2022 SEN0522 dr inż. Halina Makała Więcej
Zafałszowania żywności, metody ich wykrywania i przeciwdziałania tym procederom (on-line) 11.05.2022 ZAF0522 dr inż. Halina Makała Więcej
Wartość odżywcza – przygotowanie informacji do celów etykietowania. Wymagania prawne i porady praktyczne (on-line) 10.05.2022 GDA0522 dr Beata Przygoda Więcej
Suplementy diety – sprzedaż przez Internet, wytwarzanie kontraktowe, novel food (on-line) 20.04.2022 SPL0422 mec. Marta Łanoch Więcej
Pestycydy w systemie bezpieczeństwa żywności w Unii Europejskiej i Polsce (on-line) 12.04.2022 PST0422 dr hab. Katarzyna Góralczyk Więcej
Żywność prozdrowotna – nowe trendy i wyzwania w produkcji żywności (on-line) 01.04.2022 PRO0422 dr inż. Halina Makała Więcej
Prawo a produkty konopne. CBD i Cannabis sativa w środkach spożywczych, suplementach diety i kosmetykach (szkolenie on-line) 25.03.2022 KON0322 mec. Marta Łanoch Więcej
Substancje dodatkowe, aromaty i enzymy – interpretacje przepisów i wytyczne Komisji Europejskiej w praktyce (on-line) 23.03.2022 SD0322 mgr inż. Joanna Gajda-Wyrębek Więcej
Bezpieczeństwo zdrowotne materiałów do kontaktu z żywnością w świetle obowiązujących przepisów i wytycznych UE (on-line) 11.03.2022 OP0322 mgr inż. Marzena Pawlicka Więcej
Kosmetyki a zgodność z prawem /on-line/ 04.03.2022 KOS0322 mec. Marta Łanoch Więcej
Kosmetyki a zgodność z prawem (on-line) 04.03.2022 KOS0322 mec. Marta Łanoch Więcej
Alergeny pokarmowe a bezpieczeństwo konsumenta (on-line) 03.03.2022 AL0322 dr inż. Halina Makała Więcej
Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne. Wymogi formalne i praktyka rynku (on-line) 28.02.2022 OZ0222 dr hab. Regina Wierzejska Więcej
Znakowanie ogólne żywności (w tym znakowanie kraju pochodzenia) z uwzględnieniem substancji dodatkowych aromatów i enzymów (on-line) 28.01.2022 ZZ0122 mgr Bożena Pławska, mgr inż. Joanna Gajda-Wyrębek Więcej
Rekomendowany przebieg układu konsumenckiego (on-line) 07.06.2022 RKM0622 sędzia dr hab. Anna Hrycaj Więcej
Reprezentacja spółek kapitałowych na różnych etapach ich działalności (on-line) 19.05.2022 REP0522 sędzia Tomasz Chojnacki Więcej
Operacje dokumentowe: inkaso, akredytywa; teoria i praktyka (szkolenie stacjonarne) 27.04.2022 AKR0422 mgr Barbara Andrzejuk Więcej
Prawne zabezpieczenia wierzytelności (on-line) 25.04.2022 ZW0422 mec. Izabela Heropolitańska Więcej
Prekluzja dowodowa w postępowaniu gospodarczym i cywilnym (on-line) 06.04.2022 PRE0422 sędzia Tomasz Chojnacki Więcej
Gwarancje bankowe (on-line) 30.03.2022 GB0322 mec. Izabela Heropolitańska Więcej
Konieczność zmiany przez pełnomocników taktyki związanej z koncentracją materiału dowodowego wobec zmian procedury cywilnej w zakresie postepowania dowodowego – Zagadnienia praktyczne (on-line) 17.03.2022 KZP0322 sędzia Tomasz Chojnacki Więcej
Postępowanie restrukturyzacyjne po zmianach od 1 grudnia 2021r. ze szczególnym uwzględnieniem postępowania o zatwierdzenie układu (on-line) 15.03.2022 PRZ0322 sędzia dr hab. Anna Hrycaj Więcej
Prosta spółka akcyjna – nowy rodzaj spółki kapitałowej (on-line) 25.02.2022 PSA0222 sędzia Tomasz Chojnacki Więcej
Upadłość konsumencka z perspektywy dłużnika (on-line) 26.01.2022 UKD0122 sędzia dr hab. Anna Hrycaj Więcej
Zafałszowania żywności, metody ich wykrywania i przeciwdziałania tym procederom (on-line) 10.12.2021 ZAF1221 dr inż. Halina Makała Więcej
Bezpieczeństwo zdrowotne materiałów do kontaktu z żywnością w świetle obowiązujących przepisów i wytycznych UE (on-line) 09.12.2021 OP1221 mgr inż. Marzena Pawlicka Więcej
Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne. Wymogi formalne i praktyka rynku /on-line/ 03.12.2021 OZ1221 dr hab. Regina Wierzejska Więcej
Żywność prozdrowotna – sprzedaż, etykieta, reklama – aspekty prawne (on-line) 02.12.2021 ZPR1221 mec. Marta Łanoch Więcej
Żywność prozdrowotna – nowe trendy i wyzwania w produkcji żywności (on-line) 26.11.2021 PRO1121 dr inż. Halina Makała Więcej
Preparaty/półprodukty dla przemysłu spożywczego zawierające substancje dodatkowe, aromaty lub enzymy oraz znakowanie tych preparatów i żywności z ich dodatkiem (on-line) 23.11.2021 PSD1121 mgr inż. Joanna Gajda-Wyrębek Więcej
Zmiany w prawie upadłościowym i restrukturyzacyjnym od 1 grudnia 2021r. (on-line) 24.11.2021 ZPU1121 sędzia dr hab. Anna Hrycaj Więcej
Operacje dokumentowe: inkaso, akredytywa; teoria i praktyka (szkolenie stacjonarne) 19.11.2021 AKR1121 mgr Barbara Andrzejuk Więcej
Kosmetyki a zgodność z prawem (on-line) 09.11.2021 KOS1121 mec. Marta Łanoch Więcej
Suplementy diety – sprzedaż przez Internet, wytwarzanie kontraktowe, novel food (on-line) 05.11.2021 SPL1121 mec. Marta Łanoch Więcej
Wybrane zagrożenia chemiczne związane z bezpieczeństwem żywności (on-line) 04.11.2021 CHZ1121 mgr inż. Monika Mania Więcej
System kontroli wewnętrznej jakości a bezpieczeństwo żywności (on-line) 28.10.2021 LOG1021 dr inż. Halina Makała Więcej
Oznakowanie produktów GMO i wolnych od GMO oraz kraj lub miejsce pochodzenia podstawowego składnika (on-line) 27.10.2021 GMO1021 mec. Marta Łanoch Więcej
Bezpieczeństwo zdrowotne materiałów do kontaktu z żywnością w świetle obowiązujących przepisów i wytycznych UE (on-line) 21.10.2021 OP1021 mgr inż. Marzena Pawlicka Więcej
Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne. Wymogi formalne i praktyka rynku (on-line) 20.10.2021 OZ1021 dr hab. Regina Wierzejska Więcej
Substancje dodatkowe, aromaty i enzymy – interpretacje przepisów i wytyczne Komisji Europejskiej w praktyce (on-line) 14.10.2021 SD1021 mgr inż. Joanna Gajda-Wyrębek Więcej
Żywność ekologiczna i składniki roślinne w suplementach diety, novel food, maksymalne limity, CBD, GMO – aspekty prawne (on-line) 13.10.2021 EKO1021 mec. Marta Łanoch Więcej
Międzynarodowe postępowanie upadłościowe i restrukturyzacyjne (on-line) 07.10.2021 MUR1021 sędzia dr hab. Anna Hrycaj Więcej
Alergeny pokarmowe a bezpieczeństwo konsumenta (on-line) 06.10.2021 AL1021 dr Halina Makała Więcej
Znakowanie żywności, ze szczególnym uwzględnieniem wartości odżywczej. Wymagania prawne i praktyka (on-line) 30.09.2021 WRO0921 dr Beata Przygoda Więcej
Pestycydy w systemie bezpieczeństwa żywności w Unii Europejskiej i Polsce (on-line) 29.09.2021 PST0921 dr hab. Katarzyna Góralczyk Więcej
Żywność prozdrowotna – sprzedaż, etykieta, reklama – aspekty prawne (on-line) 27.09.2021 ZPR0921 mec. Marta Łanoch Więcej
Aktualne problemy upadłości konsumenckiej (on-line) 23.09.2021 PUK0921 sędzia dr hab. Anna Hrycaj Więcej
Znakowanie ogólne żywności (w tym znakowanie kraju pochodzenia) z uwzględnieniem substancji dodatkowych aromatów i enzymów 22.09.2021 ZZ0921 mgr inż. Joanna Gajda-Wyrębek, mgr Bożena Pławska Więcej
Kosmetyki a zgodność z prawem /on-line/ 30.06.2021 KOS 0621 mec. Marta Łanoch Więcej
Żywność prozdrowotna - nowe trendy i wyzwania w produkcji żywności (on-line) 16.06.2021 PRO0621 dr Halina Makała Więcej
Wybrane zagrożenia chemiczne związane z bezpieczeństwem żywności (on-line) 10.06.2021 CHZ0621 mgr inż. Monika Mania Więcej
Bezpieczeństwo zdrowotne materiałów do kontaktu z żywnością w świetle obowiązujących przepisów i wytycznych UE (on-line) 09.06.2021 OP0621 mgr inż. Marzena Pawlicka Więcej
Izomery trans kwasów tłuszczowych w diecie i ich wpływ na zdrowie człowieka (on-line) 27.05.2021 ITR0521 dr Halina Makała Więcej
Wartość odżywcza – przygotowanie informacji do celów etykietowania. Wymagania prawne i porady praktyczne (on-line) 20.05.2021 GDA0521 dr inż. Beata Przygoda Więcej
Operacje dokumentowe: inkaso, akredytywa; teoria i praktyka (szkolenie stacjonarne) 19.05.2021 OPR 0521 mgr Barbara Andrzejuk Więcej
Alergeny pokarmowe a bezpieczeństwo konsumenta (on-line) 19.05.2021 AL0521 dr inż. Halina Makała Więcej
Preparaty/półprodukty dla przemysłu spożywczego zawierające substancje dodatkowe, aromaty lub enzymy oraz znakowanie tych preparatów i żywności z ich dodatkiem (on-line) 13.05.2021 PSD0521 mgr inż. Joanna Gajda-Wyrębek Więcej
Żywność prozdrowotna – sprzedaż, etykieta, reklama – aspekty prawne (on-line) 12.05.2021 ZPR0521 mec. Marta Łanoch Więcej
Pestycydy w systemie bezpieczeństwa żywności w Unii Europejskiej i Polsce (on-line) 22.04.2021 PST0421 dr hab. Katarzyna Góralczyk Więcej
Żywność ekologiczna i składniki roślinne w suplementach diety, novel food, maksymalne limity, CBD, GMO – aspekty prawne (on-line) 21.04.2021 EKO0421 mec. Marta Łanoch Więcej
Upadłość konsumencka po zmianach (on-line) 15.04.2021 UPK0421 sędzia dr hab. Anna Hrycaj Więcej
System kontroli wewnętrznej jakości a bezpieczeństwo żywności (on-line) 14.04.2021 LOG0421 dr Halina Makała Więcej
Oznakowanie produktów GMO i wolnych od GMO oraz kraj lub miejsce pochodzenia podstawowego składnika /on-line/ 12.04.2021 GMO0421 mec. Marta Łanoch Więcej
Żywność mrożona i chłodzona – technologie, przechowywanie, transport (on-line) 19.03.2021 ZMR0321 dr inż. Joanna Markowska Więcej
Znakowanie ogólne żywności (w tym znakowanie kraju pochodzenia) z uwzględnieniem substancji (dodatkowych aromatów i enzymów (on-line) 18.03.2021 ZZ0321 mgr inż. Bożena Pławska, mgr inż. Joanna Gajda-Wyrębek Więcej
Zmiany w prawie upadłościowym i restrukturyzacyjnym od 24 marca 2020r. (on-line) 11.03.2021 PUR0321 sędzia dr hab. Anna Hrycaj Więcej
Bezpieczeństwo zdrowotne materiałów do kontaktu z żywnością w świetle obowiązujących przepisów i wytycznych UE (on-line) 05.03.2021 OP0321 mgr inż. Marzena Pawlicka Więcej
Oznakowanie produktów GMO i wolnych od GMO oraz kraj lub miejsce pochodzenia podstawowego składnika (on-line) 04.03.2021 GM0321 mec. Marta Łanoch Więcej
Zafałszowania żywności, metody ich wykrywania i przeciwdziałania tym procederom (on-line) 03.03.2021 ZAF0321 dr Halina Makała Więcej
Wybrane zagrożenia chemiczne związane z bezpieczeństwem żywności (on-line) 26.02.2021 CHZ0221 mgr inż. Monika Mania Więcej
Substancje dodatkowe, aromaty i enzymy – interpretacje przepisów i wytyczne Komisji Europejskiej w praktyce (on-line) 25.02.2021 SD0221 mgr inż. Joanna Gajda-Wyrębek Więcej
Wartość odżywcza – przygotowanie informacji do celów etykietowania. Wymagania prawne i porady praktyczne (on-line) 19.02.2021 GDA0221 dr Beata Przygoda Więcej
Alergeny pokarmowe a bezpieczeństwo konsumenta (on-line) 18.02.2021 AL0221 dr Halina Makała Więcej
Suplementy diety – sprzedaż przez Internet, wytwarzanie kontraktowe, novel food (on-line) 12.02.2021 SPL0221 mec. Marta Łanoch Więcej
Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne. Wymogi formalne i praktyka rynku (on-line) 11.02.2021 OZ0221 dr hab. Regina Wierzejska Więcej
WAKACJE !!! Przerwa wakacyjna do dn. 21.08.br. Kontakt: tel. 602 11 95 18 lub mail: akademia@awuleopard.pl Więcej
Bezpieczeństwo zdrowotne materiałów do kontaktu z żywnością w świetle obowiązujących przepisów i wytycznych UE 11.12.2020 OP1220 mgr inż. Marzena Pawlicka Więcej
Żywność prozdrowotna – sprzedaż, etykieta, reklama – aspekty prawne 08.12.2020 ZPP1220 mec. Marta Łanoch Więcej
Pestycydy w systemie bezpieczeństwa żywności w Unii Europejskiej i Polsce 04.12.2020 PST1220 dr hab. Katarzyna Góralczyk Więcej
Preparaty/półprodukty dla przemysłu spożywczego zawierające substancje dodatkowe, aromaty lub enzymy oraz znakowanie tych preparatów i żywności z ich dodatkiem 03.12.2020 PSD1220 mgr inż. Joanna Gajda-Wyrębek Więcej
Zafałszowania żywności, metody ich wykrywania i przeciwdziałania tym procederom 27.11.2020 ZAF1120 dr inż. Halina Makała Więcej
Żywność mrożona i chłodzona – technologie, przechowywanie, transport 26.11.2020 ZM1120 dr inż. Joanna Markowska Więcej
Suplementy diety – sprzedaż przez Internet, wytwarzanie kontraktowe, novel food 20.11.2020 SPL1120 mec. Marta Łanoch Więcej
Wybór najkorzystniejszego postępowania restrukturyzacyjnego dla dłużnika i dla wierzycieli 19.11.2020 WPR1120 sędzia dr hab. Anna Hrycaj Więcej
Wybrane chemiczne zanieczyszczenia żywności – aspekty legislacyjne, toksykologiczne i analityczne 06.11.2020 CHE1120 mgr inż. Monika Mania Więcej
Upadłość konsumencka po nowelizacji - zagadnienia wybrane 29.10.2020 UKN1020 sędzia dr hab. Anna Hrycaj Więcej
Alergeny pokarmowe a bezpieczeństwo konsumenta 21.10.2020 AL1020 dr inż. Halina Makała Więcej
Znakowanie ogólne żywności (w tym znakowanie kraju pochodzenia) z uwzględnieniem substancji dodatkowych aromatów i enzymów 14.10.2020 ZZ1020 mgr Bożena Pławska, mgr inż. Joanna Gajda-Wyrębek Więcej
Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne. Wymogi formalne i praktyka rynku 08.10.2020 OZ1020 dr hab. Regina Wierzejska Więcej
Operacje dokumentowe: inkaso, akredytywa; teoria i praktyka 07.10.2020 AKR1020 mgr Barbara Andrzejuk Więcej
Incoterms 2020® - najnowsza wersja - jak je rozumieć, stosować i nie popełniać błędów 06.10.2020 INC1020 mgr Jarosław Hermanowski Więcej
Substancje dodatkowe, aromaty i enzymy - interpretacje przepisów i wytyczne Komisji Europejskiej w praktyce (zmiana terminu szkolenia z dn. 29.09.2020) 01.10.2020 SD0920 mgr inż. Joanna Gajda-Wyrębek Więcej
Zastosowanie analizy sensorycznej w ocenie jakości żywności 30.09.2020 SEN0920 dr inż. Halina Makała Więcej
Bezpieczeństwo zdrowotne materiałów do kontaktu z żywnością w świetle obowiązujących przepisów i wytycznych UE 25.09.2020 OP0920 mgr inż. Marzena Pawlicka Więcej
Żywność ekologiczna i składniki roślinne w suplementach diety, novel food, maksymalne limity, CBD, GMO – aspekty prawne 24.09.2020 EKO0920 mec. Marta Łanoch Więcej
Wartość odżywcza - przygotowanie informacji do celów etykietowania. Wymagania prawne i porady praktyczne 23.09.2020 GDA0920 dr Beata Przygoda Więcej
Więcej
Gwarancje bankowe 25.06.2020 GB0620 mec. Izabela Heropolitańska Więcej
Opakowania do żywności - aktualne wymagania rozporządzenia UE nr 10/2011 dot. materiałów i wyrobów z tworzyw sztucznych /on-line/ 26.06.2020 OPP0620 mgr inż. Marzena Pawlicka Więcej
Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne. Wymogi formalne i praktyka rynku /on-line/ 24.06.2020 OZ0620 dr Regina Wierzejska Więcej
Żywność prozdrowotna - nowe trendy i wyzwania w produkcji żywności /on-line/ 23.06.2020 ZPR0620 dr inż. Halina Makała Więcej
Incoterms 2020® - najnowsza wersja - jak je rozumieć, stosować i nie popełniać błędów 23.06.2020 INC0620 mgr Jarosław Hermanowski Więcej
Pestycydy w systemie bezpieczeństwa żywności w Unii Europejskiej i Polsce /on-line/ 22.06.2020 PST0620 dr hab. Katarzyna Góralczyk Więcej
System kontroli wewnętrznej jakości a bezpieczeństwo żywności /on-line/ 17.06.2020 LOG0620 dr inż. Halina Makała Więcej
Żywność ekologiczna i składniki roślinne w suplementach diety, novel food, maksymalne limity, CBD, GMO – aspekty prawne /on-line/ 16.06.2020 EKO0620 mec. Marta Łanoch Więcej
Operacje dokumentowe: inkaso, akredytywa; teoria i praktyka 18.06.2020 AKZ0620 mgr Barbara Andrzejuk Więcej
Wybrane chemiczne zanieczyszczenia żywności – aspekty legislacyjne, toksykologiczne i analityczne /on-line/ 08.06.2020 CHZ0620 mgr inż. Monika Mania Więcej
Wartość odżywcza - przygotowanie informacji do celów etykietowania. Wymagania prawne i porady praktyczne /on-line/ 05.06.2020 GDA0620 dr Beata Przygoda Więcej
Żywność prozdrowotna – sprzedaż, etykieta, reklama – aspekty prawne /on-line/ 04.06.2020 PRS0620 mec. Marta Łanoch Więcej
Znakowanie żywności ze szczególnym uwzględnieniem substancji dodatkowych, aromatów i enzymów /on-line/ 03.06.2020 ZZ0620 mgr Bożena Pławska, mgr Joanna Gajda-Wyrębek Więcej
Weksel własny w obrocie gospodarczym 02.06.2020 WWL0620 mec. Izabela Heropolitańska Więcej
Suplementy diety – sprzedaż przez Internet, wytwarzanie kontraktowe, novel food /on-line/ 02.06.2020 SUP0620 mec. Marta Łanoch Więcej
Substancje dodatkowe, aromaty i enzymy - interpretacje przepisów i wytyczne Komisji Europejskiej w praktyce /on-line/ 01.06.2020 SD0620 mgr Joanna Gajda-Wyrębek Więcej
Księgi wieczyste dla początkujących i średniozaawansowanych - ustalenie stanu prawnego nieruchomości 26.05.2020 KW0520 mec. Izabela Heropolitańska Więcej
Alergeny pokarmowe a bezpieczeństwo konsumenta 27.05.2020 AL0520 dr inż. Halina Makała Więcej
Jak trwale budować konkurencyjną przewagę w biznesie 21.05.2020 PK 0520 mgr Jacek Kuźmicki Więcej
Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne. Wymogi formalne i praktyka rynku 21.05.2020 OZ0520 dr inż. Regina Wierzejska Więcej
Żywność ekologiczna - oczekiwania, trendy, kierunki rozwoju 20.05.2020 ZEK0520 dr inż. Halina Makała Więcej
Upadłość konsumencka po nowelizacji ON-LINE (na żywo) 19.05.2020 UPN0520 sędzia dr hab. Anna Hrycaj Więcej
Suplementy diety – sprzedaż przez Internet, wytwarzanie kontraktowe, novel food 07.05.2020 SUP0520 mec. Marta Łanoch Więcej
Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne. Wymogi formalne i praktyka rynku 23.04.2020 OZ0420 dr Regina Wierzejska Więcej
Operacje dokumentowe: inkaso, akredytywa; teoria i praktyka 22.04.2020 AKZ0420 mgr Barbara Andrzejuk Więcej
Incoterms 2020® - najnowsza wersja - jak je rozumieć, stosować i nie popełniać błędów 21.04.2020 INCO0420 mgr Jarosław Hermanowski Więcej
Wartość odżywcza - przygotowanie informacji do celów etykietowania. Wymagania prawne i porady praktyczne 17.04.2020 GDA0420 dr Beata Przygoda Więcej
Wybrane chemiczne zanieczyszczenia żywności – aspekty legislacyjne, toksykologiczne i analityczne 16.04.2020 CHZ0420 mgr Monika Mania Więcej
Gwarancje bankowe 02.04.2020 GB0420 mec. Izabela Heropolitańska Więcej
Żywność ekologiczna i składniki roślinne w suplementach diety, novel food, maksymalne limity, CBD, GMO – aspekty prawne 01.04.2020 EKO0420 mec. Marta Łanoch Więcej
Żywność prozdrowotna - nowe trendy i wyzwania w produkcji żywności 31.03.2020 ZPR0320 dr inż. Halina Makała Więcej
Opakowania do żywności - deklaracja zgodności i dokumentacja w łańcuchu dostaw 06.03.2020 OPD0320 dr inż. Kazimiera Ćwiek-Ludwicka Więcej
Alergeny pokarmowe a bezpieczeństwo konsumenta 05.03.2020 AL0320 dr inż. Halina Makała Więcej
Żywność mrożona i chłodzona – technologie, przechowywanie, transport 28.02.2020 ZMC0220 dr inż. Joanna Markowska Więcej
Znakowanie żywności z uwzględnieniem substancji dodatkowych aromatów i enzymów 04.02.2020 ZZ0220 mgr Bożena Pławska, mgr Joanna Gajda-Wyrębek Więcej
Upadłość konsumencka po nowelizacji 19.03.2020 UPN0320 sędzia dr hab. Anna Hrycaj Więcej
Prawne zabezpieczenia wierzytelności 12.03.2020 ZW0320 mec. Izabela Heropolitańska Więcej
Prawo upadłościowe i restrukturyzacyjne po nowelizacj 27.02.2020 PUN0220 sędzia dr hab. Anna Hrycaj Więcej
Incoterms 2020® - najnowsza wersja - jak je rozumieć, stosować i nie popełniać błędów 06.02.2020 INC0220 mgr Jarosław Hermanowski Więcej
Suplementy diety – sprzedaż przez Internet, wytwarzanie kontraktowe, novel food 31.01.2020 SUP0120 mec. Marta Łanoch Więcej
Nowe obowiązki pełnomocników procesowych po nowelizacji procedury cywilnej dokonanej ustawą z dnia 4 lipca 2019 roku 30.01.2020 OPP0120 sędzia Tomasz Chojnacki Więcej
Przerwa wakacyjna 25.06-16.08.2019 !!! Jesteśmy dostępni pod telefonem 602 11 95 18 oraz pod adresem akademia@awuleopard.pl 25.06.2019 Więcej
Żywność ekologiczna i składniki roślinne w suplementach diety, novel food, maksymalne limity, CBD, GMO – aspekty prawne 16.12.2019 EKO1219 mec. Marta Łanoch Więcej
Suplementy diety – sprzedaż przez Internet, wytwarzanie kontraktowe, novel food (SZKOLENIE ODWOŁANE) 09.12.2019 SUP1219 mec. Marta Łanoch Więcej
Operacje dokumentowe: inkaso, akredytywa; teoria i praktyka 06.12.2019 AKZ1219 mec. Barbara Andrzejuk Więcej
Materiały i wyroby do kontaktu z żywnością – potwierdzanie zgodności i dokumentacja w łańcuchu dostaw 05.12.2019 MWZ1219 dr inż. Kazimiera Ćwiek-Ludwicka Więcej
Gwarancje bankowe 03.12.2019 GB1219 mec. Izabela Heropolitańska Więcej
Żywność prozdrowotna – kierunki rozwoju, trendy i oczekiwania konsumentów 29.11.2019 ZPR1119 dr inż. Halina Makała Więcej
Hipoteka w casusach – warsztaty dla zaawansowanych 28.11.2019 HKC1119 mec. Izabela Heropolitańska Więcej
Nowe obowiązki pełnomocników procesowych po nowelizacji procedury cywilnej dokonanej ustawą z dnia 4 lipca 2019 roku 25.11.2019 OPP1119 sędzia Tomasz Chojnacki Więcej
Pestycydy w systemie bezpieczeństwa żywności w Unii Europejskiej i Polsce 22.11.2019 PST1119 dr hab. Katarzyna Góralczyk Więcej
Preparaty/półprodukty dla przemysłu spożywczego zawierające substancje dodatkowe, aromaty lub enzymy oraz znakowanie tych preparatów i żywności z ich dodatkiem 21.11.2019 PSD1119 mgr Joanna Gajda-Wyrębek Więcej
Prawne zabezpieczenia wierzytelności 19.11.2019 ZW1119 mec. Izabela Heropolitańska Więcej
Zafałszowania żywności, metody ich wykrywania i przeciwdziałania tym procederom 15.11.2019 ZAF1119 dr inż. Halina Makała Więcej
Znakowanie żywności ze szczególnym uwzględnieniem wartości odżywczej – prawo i praktyka 14.11.2019 ZGD1019 dr Beata Przygoda Więcej
Prawo upadłościowe i restrukturyzacyjne po nowelizacji 13.11.2019 PUN1119 sędzia dr hab. Anna Hrycaj Więcej