Tel.: 22 457 03 01

Facebook

Szkolenia prawno – żywnościowe

Temat szkolenia Termin Kod Prowadzenie szkolenia
Żywność ekologiczna i składniki roślinne w suplementach diety, novel food, maksymalne limity, CBD, GMO – aspekty prawne 16.12.2019 EKO1219 mec. Marta Łanoch Więcej
Suplementy diety – sprzedaż przez Internet, wytwarzanie kontraktowe, novel food 09.12.2019 SUP1119 mec. Marta Łanoch Więcej
Materiały i wyroby do kontaktu z żywnością – potwierdzanie zgodności i dokumentacja w łańcuchu dostaw 05.12.2019 MWZ1219 dr inż. Kazimiera Ćwiek-Ludwicka Więcej
Żywność prozdrowotna – kierunki rozwoju, trendy i oczekiwania konsumentów 29.11.2019 ZPR1119 dr inż. Halina Makała Więcej
Pestycydy w systemie bezpieczeństwa żywności w Unii Europejskiej i Polsce 22.11.2019 PST1119 dr hab. Katarzyna Góralczyk Więcej
Preparaty/półprodukty dla przemysłu spożywczego zawierające substancje dodatkowe, aromaty lub enzymy oraz znakowanie tych preparatów i żywności z ich dodatkiem 21.11.2019 PSD1119 mgr Joanna Gajda-Wyrębek Więcej
Zafałszowania żywności, metody ich wykrywania i przeciwdziałania tym procederom 15.11.2019 ZAF1119 dr inż. Halina Makała Więcej
Znakowanie żywności ze szczególnym uwzględnieniem wartości odżywczej – prawo i praktyka 14.11.2019 ZGD1019 dr Beata Przygoda Więcej
Wybrane chemiczne zanieczyszczenia żywności – aspekty legislacyjne, toksykologiczne i analityczne 07.11.2019 CHZ1119 mgr inż. Monika Mania Więcej
Materiały i wyroby z tworzyw sztucznych do kontaktu z żywnością - zmiany do Rozporządzenia UE nr 10/2011 06.11.2019 OPR1119 dr inż. Kazimiera Ćwiek-Ludwicka Więcej
Monitorowanie alergenów w zakładzie produkcyjnym i gastronomii 16.10.2019 AL1019 dr inż. Halina Makała Więcej
Substancje dodatkowe, aromaty i enzymy 08.10.2019 SD1019 mgr Joanna Gajda-Wyrębek Więcej
Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne. Wymogi formalne i praktyka rynku 03.10.2019 OZ1019 dr Regina Wierzejska Więcej
Żywność mrożona i chłodzona – technologie, przechowywanie, transport 02.10.2019 ZMC1019 dr inż. Joanna Markowska Więcej
Probiotyki i mikrobiom człowieka – wpływ na zdrowie 26-27.09.2019 PMC0919 dr inż. Katarzyna Neffe-Skocińska, dr inż. Dorota Zielińska Więcej
Znakowanie żywności z uwzględnieniem substancji dodatkowych aromatów i enzymów 25.09.2019 ZZ0919 mgr Bożena Pławska, mgr Joanna Gajda-Wyrębek Więcej
Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne. Wymogi formalne i praktyka rynku 14.06.2019 OZ0619 dr Regina Wierzejska Więcej
Probiotyki i mikrobiom człowieka – wpływ na zdrowie 12-13.06.2019 PMC0619 dr inż. Katarzyna Neffe-Skocińska, dr inż. Dorota Zielińska Więcej
Żywność ekologiczna. Charakterystyka, wymagania i kierunki rozwoju 06.06.2019 ZEK0619 dr inż. Halina Makała Więcej
Żywność pochodzenia zwierzęcego - zasady stosowania i kontroli substancji dodatkowych, aromatów i enzymów 05.06.2019 ZSD0619 mgr inż. Joanna Gajda-Wyrębek Więcej
Materiały i wyroby do kontaktu z żywnością – potwierdzanie zgodności i dokumentacja w łańcuchu dostaw 30.05.2019 MWZ0519 dr inż. Kazimiera Ćwiek-Ludwicka Więcej
Suplementy diety a inne kategorie produktów w Polsce i pozostałych krajach UE – etykieta, reklama, procedura wprowadzania do obrotu, produkty z pogranicza 23.05.2019 SDP0519 mec. Marta Łanoch Więcej
Znakowanie żywności ze szczególnym uwzględnieniem wartości odżywczej - prawo i praktyka 09.05.2019 GDA0519 dr Beata Przygoda Więcej
Znakowanie żywności z uwzględnieniem substancji dodatkowych, aromatów i enzymów 08.05.2019 ZZ0519 mgr Bożena Pławska, mgr Joanna Gajda-Wyrębek Więcej
Preparaty/półprodukty dla przemysłu spożywczego zawierające substancje dodatkowe, aromaty lub enzymy oraz znakowanie tych preparatów i żywności z ich dodatkiem 26.04.2019 PSD0419 mgr Joanna Gajda-Wyrębek Więcej
Suplementy diety. Procedura wprowadzania na rynek, wpływ na zdrowie, bezpieczeństwo, oznakowanie opakowań i reklama 25.04.2019 SPL0419 dr Regina Wierzejska Więcej
Pestycydy w systemie bezpieczeństwa żywności w Unii Europejskiej i Polsce 05.04.2019 PST0419 dr hab. Katarzyna Góralczyk Więcej
Żywność prozdrowotna – kierunki rozwoju, trendy i oczekiwania konsumentów 03.04.2019 ZPR 0419 dr inż. Halina Makała Więcej
Substancje dodatkowe, aromaty i enzymy 22.03.2019 SD0319 mgr Joanna Gajda-Wyrębek Więcej
Logistyka środków żywnościowych – wybrane aspekty 21.03.2019 LOG0319 dr inż. Halina Makała Więcej
Suplementy diety – sprzedaż przez Internet, wytwarzanie kontraktowe, novel food 14.03.2019 SUP0319 mec. Marta Łanoch Więcej
Wybrane chemiczne zanieczyszczenia żywności – aspekty legislacyjne, toksykologiczne i analityczne 08.03.2019 CHZ0319 mgr inż. Monika Mania Więcej
Jakość i bezpieczeństwo żywności 07.03.2019 HCP0319 dr inż. Katarzyna Neffe-Skocińska Więcej
Zmiany do Rozporządzenia UE nr 10/2011 w sprawie materiałów i wyrobów z tworzyw sztucznych do kontaktu z żywnością 01.03.2019 OPZ0319 dr inż. Kazimiera Ćwiek-Ludwicka Więcej
Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne. Wymogi formalne i praktyka rynku 22.02.2019 OZ0219 dr Regina Wierzejska Więcej
Zafałszowania żywności, metody ich wykrywania i przeciwdziałania tym procederom 21.02.2019 ZAF0219 dr inż. Halina Makała Więcej
Znakowanie żywności z uwzględnieniem substancji dodatkowych aromatów i enzymów 24.01.2019 ZZ0119 mgr Bożena Pławska, mgr Joanna Gajda-Wyrębek Więcej
Znakowanie żywności ze szczególnym uwzględnieniem wartości odżywczej – prawo i praktyka 22.01.2019 GDA0119 dr Beata Przygoda Więcej