Tel.: 22 457 03 01

Facebook

Szkolenia prawno – żywnościowe

Szkolenia prawno - żywnościowe

Temat szkolenia Termin Kod Prowadzenie szkolenia
Zagrożenia bakteryjne i wirusowe żywności w świetle unijnych i amerykańskich wymagań mikrobiologicznych produktów spożywczych 27.06.2018 MZS0618 dr Halina Ścieżyńska Więcej
Zmiany  do Rozporządzenia UE nr 10/2011 w sprawie materiałów i wyrobów z tworzyw sztucznych do kontaktu z żywnością  - nowe substancje i wymagania 06.06.2018 OPZ0618 dr inż. Kazimiera Ćwiek-Ludwicka Więcej
Substancje dodatkowe, aromaty i enzymy 17.05.2018 SD0518 mgr Joanna Gajda-Wyrębek Więcej
Jakość żywności mrożonej 16.05.2018 JZM0518 dr inż. Joanna Markowska Więcej
Preparaty/półprodukty dla przemysłu spożywczego zawierające substancje dodatkowe, aromaty lub enzymy oraz znakowanie tych preparatów i żywności z ich dodatkiem 19.04.2018 PSD0418 mgr Joanna Gajda-Wyrębek Więcej
Autentyczność i zafałszowania środków spożywczych 18.04.2018 ZAF0418 dr inż. Halina Makała Więcej
Zanieczyszczenia żywności pochodzenia środowiskowego i przemysłowego – metale szkodliwe dla zdrowia, azotany i inne 12.04.2018 CHZ0418 mgr Monika Mania Więcej
Pestycydy w systemie bezpieczeństwa żywności w Unii Europejskiej i Polsce 16.03.2018 PST0318 dr hab. Katarzyna Góralczyk Więcej
Żywność prozdrowotna – kierunki rozwoju, trendy i oczekiwania konsumentów 15.03.2018 ZPR1118 dr inż. Halina Makała Więcej
Żywność mrożona i chłodzona – technologie, przechowywanie, transport 09.03.2018 ZCH0318 dr inż. Joanna Markowska Więcej
Suplementy diety. Procedura wprowadzania na rynek, wpływ na zdrowie, bezpieczeństwo, oznakowanie opakowań i reklama 02.03.2018 SPL0318 dr inż. Regina Wierzejska Więcej
Znakowanie żywności z uwzględnieniem substancji dodatkowych aromatów i enzymów 01.03.2018 ZZ0318 mgr Bożena Pławska, mgr Joanna Gajda-Wyrębek Więcej
Opakowania do żywności - dokumentacja potwierdzająca bezpieczeństwo zdrowotne i zgodność z wymaganiami przepisów UE 16.02.2018 OPD0218 dr inż. Kazimiera Ćwiek-Ludwicka Więcej
Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne. Wymogi formalne i praktyka rynku 15.02.2018 OZ0218 dr Regina Wierzejska Więcej
Monitorowanie alergenów w zakładzie produkcyjnym i gastronomii 02.02.2018 AL0218 dr inż. Halina Makała Więcej
Jak przygotować informację o wartości odżywczej produktu spożywczego do celów etykietowania ? Wymagania prawne i porady praktyczne 01.02.2018 GDA0218 dr Beata Przygoda Więcej
Żywność pochodzenia zwierzęcego - zasady stosowania i kontroli substancji dodatkowych, aromatów i enzymów 31.01.2018 SDK0118 mgr Joanna Gajda-Wyrębek Więcej
Zagrożenia bakteryjne i wirusowe żywności w świetle unijnych i amerykańskich wymagań mikrobiologicznych produktów spożywczych 16.01.2018 MZS0118 dr Halina Ścieżyńska Więcej