Z dniem 30 czerwca 2023r. zakończyliśmy działalność szkoleniową. Bardzo dziękujemy za dotychczasową współpracę i udział w naszych szkoleniach. |
|
|
|
Więcej |
################################################################################################ |
|
|
|
Więcej |
################################################################################################ |
|
|
|
Więcej |
Wybrane zagrożenia zdrowotne żywności a jej bezpieczeństwo (on-line) |
15.06.2023 |
WZZ0623 |
mgr inż. Monika Mania |
Więcej |
Pestycydy w systemie bezpieczeństwa żywności w Unii Europejskiej i Polsce (on-line) |
02.06.2023 |
PST0623 |
dr hab. Katarzyna Góralczyk |
Więcej |
Kosmetyki a zgodność z prawem (on-line) |
01.06.2023 |
KOS0623 |
mec. Marta Łanoch |
Więcej |
Żywność prozdrowotna – nowe trendy i wyzwania w produkcji żywności (on-line) |
25.05.2023 |
PRO0523 |
dr inż. Halina Makała |
Więcej |
Preparaty/półprodukty dla przemysłu spożywczego zawierające substancje dodatkowe, aromaty lub enzymy oraz znakowanie tych preparatów i żywności z ich dodatkiem (on-line) |
24.05.2023 |
PSD0523 |
mgr inż. Joanna Gajda-Wyrębek |
Więcej |
Food Fraud – aspekty prawne i przykłady z praktyki (on-line) |
18.05.2023 |
ZFF0523 |
mec. Marta Łanoch |
Więcej |
Materiały do kontaktu z żywnością – wymagania prawne i ich praktyczna interpretacja (on-line) |
26.04.2023 |
OPL0423 |
mgr inż. Marzena Pawlicka-Cegiełko |
Więcej |
Prawo a produkty konopne. CBD i Cannabis sativa w środkach spożywczych, suplementach diety i kosmetykach (on-line) |
25.04.2023 |
KON0423 |
mec. Marta Łanoch |
Więcej |
Suplementy diety – sprzedaż przez Internet, wytwarzanie kontraktowe, novel food (on-line) |
13.04.2023 |
SPL0423 |
mec. Marta Łanoch |
Więcej |
Zanieczyszczenia chemiczne a bezpieczeństwo żywności (on-line) |
04.04.2023 |
ZCH0423 |
mgr inż. Monika Mania |
Więcej |
Alergeny pokarmowe a bezpieczeństwo konsumenta (on-line) |
31.03.2023 |
ALG0323 |
dr inż. Halina Makała |
Więcej |
Substancje dodatkowe, aromaty i enzymy – interpretacje przepisów i wytyczne Komisji Europejskiej w praktyce (on-line) |
30.03.2023 |
SD0323 |
mgr inż. Joanna Gajda-Wyrębek |
Więcej |
Żywność prozdrowotna – sprzedaż, etykieta, reklama – aspekty prawne (on-line) |
24.03.2023 |
ZPR0323 |
mec. Marta Łanoch |
Więcej |
Najnowsze zmiany przepisów dla materiałów do kontaktu z żywnością, w tym z recyklingu (on-line) |
23.03.2023 |
OPN0323 |
mgr inż. Marzena Pawlicka-Cegiełko |
Więcej |
Żywność mrożona i chłodzona – technologie, przechowywanie, transport (on-line) |
24.02.2023 |
ZMR0223 |
dr inż. Joanna Markowska |
Więcej |
Znakowanie ogólne żywności (w tym znakowanie kraju pochodzenia) z uwzględnieniem substancji dodatkowych aromatów i enzymów (on-line) |
23.02.2023 |
ZZ0223 |
mgr inż. Bożena Pławska, mgr inż. Joanna Gajda |
Więcej |
Zafałszowania żywności, metody ich wykrywania i przeciwdziałania tym procederom (on-line) |
17.02.2023 |
ZAF0223 |
dr inż. Halina Makała |
Więcej |
Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne. Wymogi formalne i praktyka rynku (on-line) |
16.02.2023 |
OZ0223 |
dr hab. Regina Wierzejska |
Więcej |
Bezpieczeństwo zdrowotne materiałów do kontaktu z żywnością w świetle obowiązujących przepisów i wytycznych UE (on-line) |
15.12.2022 |
OP1222 |
mgr inż. Marzena Pawlicka |
Więcej |
Kosmetyki a zgodność z prawem /on-line/ |
09.12.2022 |
KOS1222 |
mec. Marta Łanoch |
Więcej |
Żywność prozdrowotna – nowe trendy i wyzwania w produkcji żywności (on-line) |
02.12.2022 |
PRO1222 |
dr inż. Halina Makała |
Więcej |
Preparaty/półprodukty dla przemysłu spożywczego zawierające substancje dodatkowe, aromaty lub enzymy oraz znakowanie tych preparatów i żywności z ich dodatkiem (on-line) |
01.12.2022 |
PSD1222 |
mgr inż. Joanna Gajda-Wyrębek |
Więcej |
Zafałszowania żywności, metody ich wykrywania i przeciwdziałania tym procederom (on-line) |
24.11.2022 |
ZAF1122 |
dr inż. Halina Makała |
Więcej |
Food Fraud - aspekty prawne i przykłady z praktyki (szkolenie on-line) |
21.11.2022 |
ZFF1122 |
mec. Marta Łanoch |
Więcej |
Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne. Wymogi formalne i praktyka rynku (on-line) |
15.11.2022 |
OZ1122 |
dr hab. Regina Wierzejska |
Więcej |
Suplementy diety – sprzedaż przez Internet, wytwarzanie kontraktowe, novel food (on-line) |
09.11.2022 |
SPL1122 |
mec. Marta Łanoch |
Więcej |
Substancje dodatkowe, aromaty i enzymy – interpretacje przepisów i wytyczne Komisji Europejskiej w praktyce (on-line) |
27.10.2022 |
SD1022 |
mgr inż. Joanna Gajda-Wyrębek |
Więcej |
Bezpieczeństwo zdrowotne materiałów do kontaktu z żywnością w świetle obowiązujących przepisów i wytycznych UE (on-line) |
26.10.2022 |
OP1022 |
mgr inż. Marzena Pawlicka |
Więcej |
Zanieczyszczenia żywności pochodzenia środowiskowego i przemysłowego (on-line) |
20.10.2022 |
CHZ1022 |
mgr inż. Monika Mania |
Więcej |
Alergeny pokarmowe a bezpieczeństwo konsumenta (on-line) |
19.10.2022 |
AL1022 |
dr inż. Halina Makała |
Więcej |
Pestycydy w systemie bezpieczeństwa żywności w Unii Europejskiej i Polsce (on-line) |
14.10.2022 |
PST1022 |
dr hab. Katarzyna Góralczyk |
Więcej |
Żywność prozdrowotna – sprzedaż, etykieta, reklama – aspekty prawne (on-line) |
13.10.2022 |
ZPR1022 |
mec. Marta Łanoch |
Więcej |
Prawo a produkty konopne. CBD i Cannabis sativa w środkach spożywczych, suplementach diety i kosmetykach (szkolenie on-line) |
29.09.2022 |
KON0922 |
mec. Marta Łanoch |
Więcej |
Znakowanie ogólne żywności (w tym znakowanie kraju pochodzenia) z uwzględnieniem substancji dodatkowych aromatów i enzymów (on-line) |
28.09.2022 |
ZZ0922 |
mgr inż. Bożena Pławska, mgr inż. Joanna Gajda-Wyrębek |
Więcej |
Bezpieczeństwo zdrowotne materiałów do kontaktu z żywnością w świetle obowiązujących przepisów i wytycznych UE (on-line) |
08.06.2022 |
OP0622 |
mgr inż. Marzena Pawlicka |
Więcej |
Żywność prozdrowotna – sprzedaż, etykieta, reklama – aspekty prawne (on-line) |
02.06.2022 |
ZPR0622 |
mec. Marta Łanoch |
Więcej |
Preparaty/półprodukty dla przemysłu spożywczego zawierające substancje dodatkowe, aromaty lub enzymy oraz znakowanie tych preparatów i żywności z ich dodatkiem (on-line) |
30.05.2022 |
PSD0522 |
mgr inż. Joanna Gajda-Wyrębek |
Więcej |
Zanieczyszczenia żywności pochodzenia środowiskowego i przemysłowego (on-line) |
25.05.2022 |
CHZ0522 |
mgr inż. Monika Mania |
Więcej |
Badania sensoryczne w ocenie jakości produktów spożywczych (on-line) |
12.05.2022 |
SEN0522 |
dr inż. Halina Makała |
Więcej |
Zafałszowania żywności, metody ich wykrywania i przeciwdziałania tym procederom (on-line) |
11.05.2022 |
ZAF0522 |
dr inż. Halina Makała |
Więcej |
Wartość odżywcza – przygotowanie informacji do celów etykietowania. Wymagania prawne i porady praktyczne (on-line) |
10.05.2022 |
GDA0522 |
dr Beata Przygoda |
Więcej |
Suplementy diety – sprzedaż przez Internet, wytwarzanie kontraktowe, novel food (on-line) |
20.04.2022 |
SPL0422 |
mec. Marta Łanoch |
Więcej |
Pestycydy w systemie bezpieczeństwa żywności w Unii Europejskiej i Polsce (on-line) |
12.04.2022 |
PST0422 |
dr hab. Katarzyna Góralczyk |
Więcej |
Żywność prozdrowotna – nowe trendy i wyzwania w produkcji żywności (on-line) |
01.04.2022 |
PRO0422 |
dr inż. Halina Makała |
Więcej |
Prawo a produkty konopne. CBD i Cannabis sativa w środkach spożywczych, suplementach diety i kosmetykach (szkolenie on-line) |
25.03.2022 |
KON0322 |
mec. Marta Łanoch |
Więcej |
Substancje dodatkowe, aromaty i enzymy – interpretacje przepisów i wytyczne Komisji Europejskiej w praktyce (on-line) |
23.03.2022 |
SD0322 |
mgr inż. Joanna Gajda-Wyrębek |
Więcej |
Bezpieczeństwo zdrowotne materiałów do kontaktu z żywnością w świetle obowiązujących przepisów i wytycznych UE (on-line) |
11.03.2022 |
OP0322 |
mgr inż. Marzena Pawlicka |
Więcej |
Kosmetyki a zgodność z prawem /on-line/ |
04.03.2022 |
KOS0322 |
mec. Marta Łanoch |
Więcej |
Alergeny pokarmowe a bezpieczeństwo konsumenta (on-line) |
03.03.2022 |
AL0322 |
dr inż. Halina Makała |
Więcej |
Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne. Wymogi formalne i praktyka rynku (on-line) |
28.02.2022 |
OZ0222 |
dr hab. Regina Wierzejska |
Więcej |
Znakowanie ogólne żywności (w tym znakowanie kraju pochodzenia) z uwzględnieniem substancji dodatkowych aromatów i enzymów (on-line) |
28.01.2022 |
ZZ0122 |
mgr Bożena Pławska, mgr inż. Joanna Gajda-Wyrębek |
Więcej |
Zafałszowania żywności, metody ich wykrywania i przeciwdziałania tym procederom (on-line) |
10.12.2021 |
ZAF1221 |
dr inż. Halina Makała |
Więcej |
Bezpieczeństwo zdrowotne materiałów do kontaktu z żywnością w świetle obowiązujących przepisów i wytycznych UE (on-line) |
09.12.2021 |
OP1221 |
mgr inż. Marzena Pawlicka |
Więcej |
Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne. Wymogi formalne i praktyka rynku /on-line/ |
03.12.2021 |
OZ1221 |
dr hab. Regina Wierzejska |
Więcej |
Żywność prozdrowotna – sprzedaż, etykieta, reklama – aspekty prawne (on-line) |
02.12.2021 |
ZPR1221 |
mec. Marta Łanoch |
Więcej |
Żywność prozdrowotna – nowe trendy i wyzwania w produkcji żywności (on-line) |
26.11.2021 |
PRO1121 |
dr inż. Halina Makała |
Więcej |
Preparaty/półprodukty dla przemysłu spożywczego zawierające substancje dodatkowe, aromaty lub enzymy oraz znakowanie tych preparatów i żywności z ich dodatkiem (on-line) |
23.11.2021 |
PSD1121 |
mgr inż. Joanna Gajda-Wyrębek |
Więcej |
Kosmetyki a zgodność z prawem (on-line) |
09.11.2021 |
KOS1121 |
mec. Marta Łanoch |
Więcej |
Suplementy diety – sprzedaż przez Internet, wytwarzanie kontraktowe, novel food (on-line) |
05.11.2021 |
SPL1121 |
mec. Marta Łanoch |
Więcej |
Wybrane zagrożenia chemiczne związane z bezpieczeństwem żywności (on-line) |
04.11.2021 |
CHZ1121 |
mgr inż. Monika Mania |
Więcej |
System kontroli wewnętrznej jakości a bezpieczeństwo żywności (on-line) |
28.10.2021 |
LOG1021 |
dr inż. Halina Makała |
Więcej |
Oznakowanie produktów GMO i wolnych od GMO oraz kraj lub miejsce pochodzenia podstawowego składnika (on-line) |
27.10.2021 |
GMO1021 |
mec. Marta Łanoch |
Więcej |
Bezpieczeństwo zdrowotne materiałów do kontaktu z żywnością w świetle obowiązujących przepisów i wytycznych UE (on-line) |
21.10.2021 |
OP1021 |
mgr inż. Marzena Pawlicka |
Więcej |
Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne. Wymogi formalne i praktyka rynku (on-line) |
20.10.2021 |
OZ1021 |
dr hab. Regina Wierzejska |
Więcej |
Substancje dodatkowe, aromaty i enzymy – interpretacje przepisów i wytyczne Komisji Europejskiej w praktyce (on-line) |
14.10.2021 |
SD1021 |
mgr inż. Joanna Gajda-Wyrębek |
Więcej |
Żywność ekologiczna i składniki roślinne w suplementach diety, novel food, maksymalne limity, CBD, GMO – aspekty prawne (on-line) |
13.10.2021 |
EKO1021 |
mec. Marta Łanoch |
Więcej |
Alergeny pokarmowe a bezpieczeństwo konsumenta (on-line) |
06.10.2021 |
AL1021 |
dr Halina Makała |
Więcej |
Znakowanie żywności, ze szczególnym uwzględnieniem wartości odżywczej. Wymagania prawne i praktyka (on-line) |
30.09.2021 |
WRO0921 |
dr Beata Przygoda |
Więcej |
Pestycydy w systemie bezpieczeństwa żywności w Unii Europejskiej i Polsce (on-line) |
29.09.2021 |
PST0921 |
dr hab. Katarzyna Góralczyk |
Więcej |
Żywność prozdrowotna – sprzedaż, etykieta, reklama – aspekty prawne (on-line) |
27.09.2021 |
ZPR0921 |
mec. Marta Łanoch |
Więcej |
Znakowanie ogólne żywności (w tym znakowanie kraju pochodzenia) z uwzględnieniem substancji dodatkowych aromatów i enzymów |
22.09.2021 |
ZZ0921 |
mgr inż. Joanna Gajda-Wyrębek, mgr Bożena Pławska |
Więcej |
Kosmetyki a zgodność z prawem /on-line/ |
30.06.2021 |
KOS 0621 |
mec. Marta Łanoch |
Więcej |
Żywność prozdrowotna - nowe trendy i wyzwania w produkcji żywności (on-line) |
16.06.2021 |
PRO0621 |
dr Halina Makała |
Więcej |
Wybrane zagrożenia chemiczne związane z bezpieczeństwem żywności (on-line) |
10.06.2021 |
CHZ0621 |
mgr inż. Monika Mania |
Więcej |
Bezpieczeństwo zdrowotne materiałów do kontaktu z żywnością w świetle obowiązujących przepisów i wytycznych UE (on-line) |
09.06.2021 |
OP0621 |
mgr inż. Marzena Pawlicka |
Więcej |
Izomery trans kwasów tłuszczowych w diecie i ich wpływ na zdrowie człowieka (on-line) |
27.05.2021 |
ITR0521 |
dr Halina Makała |
Więcej |
Wartość odżywcza – przygotowanie informacji do celów etykietowania. Wymagania prawne i porady praktyczne (on-line) |
20.05.2021 |
GDA0521 |
dr inż. Beata Przygoda |
Więcej |
Alergeny pokarmowe a bezpieczeństwo konsumenta (on-line) |
19.05.2021 |
AL0521 |
dr inż. Halina Makała |
Więcej |
Preparaty/półprodukty dla przemysłu spożywczego zawierające substancje dodatkowe, aromaty lub enzymy oraz znakowanie tych preparatów i żywności z ich dodatkiem (on-line) |
13.05.2021 |
PSD0521 |
mgr inż. Joanna Gajda-Wyrębek |
Więcej |
Żywność prozdrowotna – sprzedaż, etykieta, reklama – aspekty prawne (on-line) |
12.05.2021 |
ZPR0521 |
mec. Marta Łanoch |
Więcej |
Pestycydy w systemie bezpieczeństwa żywności w Unii Europejskiej i Polsce (on-line) |
22.04.2021 |
PST0421 |
dr hab. Katarzyna Góralczyk |
Więcej |
Żywność ekologiczna i składniki roślinne w suplementach diety, novel food, maksymalne limity, CBD, GMO – aspekty prawne (on-line) |
21.04.2021 |
EKO0421 |
mec. Marta Łanoch |
Więcej |
System kontroli wewnętrznej jakości a bezpieczeństwo żywności (on-line) |
14.04.2021 |
LOG0421 |
dr Halina Makała |
Więcej |
Oznakowanie produktów GMO i wolnych od GMO oraz kraj lub miejsce pochodzenia podstawowego składnika /on-line/ |
12.04.2021 |
GMO0421 |
mec. Marta Łanoch |
Więcej |
Żywność mrożona i chłodzona – technologie, przechowywanie, transport (on-line) |
19.03.2021 |
ZMR0321 |
dr inż. Joanna Markowska |
Więcej |
Znakowanie ogólne żywności (w tym znakowanie kraju pochodzenia) z uwzględnieniem substancji (dodatkowych aromatów i enzymów (on-line) |
18.03.2021 |
ZZ0321 |
mgr inż. Bożena Pławska, mgr inż. Joanna Gajda-Wyrębek |
Więcej |
Bezpieczeństwo zdrowotne materiałów do kontaktu z żywnością w świetle obowiązujących przepisów i wytycznych UE (on-line) |
05.03.2021 |
OP0321 |
mgr inż. Marzena Pawlicka |
Więcej |
Oznakowanie produktów GMO i wolnych od GMO oraz kraj lub miejsce pochodzenia podstawowego składnika (on-line) |
04.03.2021 |
GM0321 |
mec. Marta Łanoch |
Więcej |
Zafałszowania żywności, metody ich wykrywania i przeciwdziałania tym procederom (on-line) |
03.03.2021 |
ZAF0321 |
dr Halina Makała |
Więcej |
Wybrane zagrożenia chemiczne związane z bezpieczeństwem żywności (on-line) |
26.02.2021 |
CHZ0221 |
mgr inż. Monika Mania |
Więcej |
Substancje dodatkowe, aromaty i enzymy – interpretacje przepisów i wytyczne Komisji Europejskiej w praktyce (on-line) |
25.02.2021 |
SD0221 |
mgr inż. Joanna Gajda-Wyrębek |
Więcej |
Wartość odżywcza – przygotowanie informacji do celów etykietowania. Wymagania prawne i porady praktyczne (on-line) |
19.02.2021 |
GDA0221 |
dr Beata Przygoda |
Więcej |
Alergeny pokarmowe a bezpieczeństwo konsumenta (on-line) |
18.02.2021 |
AL0221 |
dr Halina Makała |
Więcej |
Suplementy diety – sprzedaż przez Internet, wytwarzanie kontraktowe, novel food (on-line) |
12.02.2021 |
SPL0221 |
mec. Marta Łanoch |
Więcej |
Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne. Wymogi formalne i praktyka rynku (on-line) |
11.02.2021 |
OZ0221 |
dr hab. Regina Wierzejska |
Więcej |
Bezpieczeństwo zdrowotne materiałów do kontaktu z żywnością w świetle obowiązujących przepisów i wytycznych UE |
11.12.2020 |
OP1220 |
mgr inż. Marzena Pawlicka |
Więcej |
Żywność prozdrowotna – sprzedaż, etykieta, reklama – aspekty prawne |
08.12.2020 |
ZPP1220 |
mec. Marta Łanoch |
Więcej |
Pestycydy w systemie bezpieczeństwa żywności w Unii Europejskiej i Polsce |
04.12.2020 |
PST1220 |
dr hab. Katarzyna Góralczyk |
Więcej |
Preparaty/półprodukty dla przemysłu spożywczego zawierające substancje dodatkowe, aromaty lub enzymy oraz znakowanie tych preparatów i żywności z ich dodatkiem |
03.12.2020 |
PSD1220 |
mgr inż. Joanna Gajda-Wyrębek |
Więcej |
Zafałszowania żywności, metody ich wykrywania i przeciwdziałania tym procederom |
27.11.2020 |
ZAF1120 |
dr inż. Halina Makała |
Więcej |
Żywność mrożona i chłodzona – technologie, przechowywanie, transport |
26.11.2020 |
ZM1120 |
dr inż. Joanna Markowska |
Więcej |
Suplementy diety – sprzedaż przez Internet, wytwarzanie kontraktowe, novel food |
20.11.2020 |
SPL1120 |
mec. Marta Łanoch |
Więcej |
Wybrane chemiczne zanieczyszczenia żywności – aspekty legislacyjne, toksykologiczne i analityczne |
06.11.2020 |
CHE1120 |
mgr inż. Monika Mania |
Więcej |
Alergeny pokarmowe a bezpieczeństwo konsumenta |
21.10.2020 |
AL1020 |
dr inż. Halina Makała |
Więcej |
Znakowanie ogólne żywności (w tym znakowanie kraju pochodzenia) z uwzględnieniem substancji dodatkowych aromatów i enzymów |
14.10.2020 |
ZZ1020 |
mgr Bożena Pławska, mgr inż. Joanna Gajda-Wyrębek |
Więcej |
Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne. Wymogi formalne i praktyka rynku |
08.10.2020 |
OZ1020 |
dr hab. Regina Wierzejska |
Więcej |
Substancje dodatkowe, aromaty i enzymy - interpretacje przepisów i wytyczne Komisji Europejskiej w praktyce (zmiana terminu szkolenia z dn. 29.09.2020) |
01.10.2020 |
SD0920 |
mgr inż. Joanna Gajda-Wyrębek |
Więcej |
Zastosowanie analizy sensorycznej w ocenie jakości żywności |
30.09.2020 |
SEN0920 |
dr inż. Halina Makała |
Więcej |
Bezpieczeństwo zdrowotne materiałów do kontaktu z żywnością w świetle obowiązujących przepisów i wytycznych UE |
25.09.2020 |
OP0920 |
mgr inż. Marzena Pawlicka |
Więcej |
Żywność ekologiczna i składniki roślinne w suplementach diety, novel food, maksymalne limity, CBD, GMO – aspekty prawne |
24.09.2020 |
EKO0920 |
mec. Marta Łanoch |
Więcej |
Wartość odżywcza - przygotowanie informacji do celów etykietowania. Wymagania prawne i porady praktyczne |
23.09.2020 |
GDA0920 |
dr Beata Przygoda |
Więcej |
Opakowania do żywności - aktualne wymagania rozporządzenia UE nr 10/2011 dot. materiałów i wyrobów z tworzyw sztucznych /on-line/ |
26.06.2020 |
OPP0620 |
mgr inż. Marzena Pawlicka |
Więcej |
Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne. Wymogi formalne i praktyka rynku /on-line/ |
24.06.2020 |
OZ0620 |
dr Regina Wierzejska |
Więcej |
Żywność prozdrowotna - nowe trendy i wyzwania w produkcji żywności /on-line/ |
23.06.2020 |
ZPR0620 |
dr inż. Halina Makała |
Więcej |
Pestycydy w systemie bezpieczeństwa żywności w Unii Europejskiej i Polsce /on-line/ |
22.06.2020 |
PST0620 |
dr hab. Katarzyna Góralczyk |
Więcej |
System kontroli wewnętrznej jakości a bezpieczeństwo żywności /on-line/ |
17.06.2020 |
LOG0620 |
dr inż. Halina Makała |
Więcej |
Żywność ekologiczna i składniki roślinne w suplementach diety, novel food, maksymalne limity, CBD, GMO – aspekty prawne /on-line/ |
16.06.2020 |
EKO0620 |
mec. Marta Łanoch |
Więcej |
Wybrane chemiczne zanieczyszczenia żywności – aspekty legislacyjne, toksykologiczne i analityczne /on-line/ |
08.06.2020 |
CHZ0620 |
mgr inż. Monika Mania |
Więcej |
Wartość odżywcza - przygotowanie informacji do celów etykietowania. Wymagania prawne i porady praktyczne /on-line/ |
05.06.2020 |
GDA0620 |
dr Beata Przygoda |
Więcej |
Żywność prozdrowotna – sprzedaż, etykieta, reklama – aspekty prawne /on-line/ |
04.06.2020 |
PRS0620 |
mec. Marta Łanoch |
Więcej |
Znakowanie żywności ze szczególnym uwzględnieniem substancji dodatkowych, aromatów i enzymów /on-line/ |
03.06.2020 |
ZZ0620 |
mgr Bożena Pławska, mgr Joanna Gajda-Wyrębek |
Więcej |
Suplementy diety – sprzedaż przez Internet, wytwarzanie kontraktowe, novel food /on-line/ |
02.06.2020 |
SUP0620 |
mec. Marta Łanoch |
Więcej |
Substancje dodatkowe, aromaty i enzymy - interpretacje przepisów i wytyczne Komisji Europejskiej w praktyce /on-line/ |
01.06.2020 |
SD0620 |
mgr Joanna Gajda-Wyrębek |
Więcej |
Alergeny pokarmowe a bezpieczeństwo konsumenta |
27.05.2020 |
AL0520 |
dr inż. Halina Makała |
Więcej |
Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne. Wymogi formalne i praktyka rynku |
21.05.2020 |
OZ0520 |
dr inż. Regina Wierzejska |
Więcej |
Żywność ekologiczna - oczekiwania, trendy, kierunki rozwoju |
20.05.2020 |
ZEK0520 |
dr inż. Halina Makała |
Więcej |
Suplementy diety – sprzedaż przez Internet, wytwarzanie kontraktowe, novel food |
07.05.2020 |
SUP0520 |
mec. Marta Łanoch |
Więcej |
Wartość odżywcza - przygotowanie informacji do celów etykietowania. Wymagania prawne i porady praktyczne |
17.04.2020 |
GDA0420 |
dr Beata Przygoda |
Więcej |
Wybrane chemiczne zanieczyszczenia żywności – aspekty legislacyjne, toksykologiczne i analityczne |
16.04.2020 |
CHZ0420 |
mgr Monika Mania |
Więcej |
Żywność ekologiczna i składniki roślinne w suplementach diety, novel food, maksymalne limity, CBD, GMO – aspekty prawne |
01.04.2020 |
EKO0420 |
mec. Marta Łanoch |
Więcej |
Żywność prozdrowotna - nowe trendy i wyzwania w produkcji żywności |
31.03.2020 |
ZPR0320 |
dr inż. Halina Makała |
Więcej |
Opakowania do żywności - deklaracja zgodności i dokumentacja w łańcuchu dostaw |
06.03.2020 |
OPD0320 |
dr inż. Kazimiera Ćwiek-Ludwicka |
Więcej |
Alergeny pokarmowe a bezpieczeństwo konsumenta |
05.03.2020 |
AL0320 |
dr inż. Halina Makała |
Więcej |
Żywność mrożona i chłodzona – technologie, przechowywanie, transport |
28.02.2020 |
ZMC0220 |
dr inż. Joanna Markowska |
Więcej |
Znakowanie żywności z uwzględnieniem substancji dodatkowych aromatów i enzymów |
04.02.2020 |
ZZ0220 |
mgr Bożena Pławska, mgr Joanna Gajda-Wyrębek |
Więcej |
Suplementy diety – sprzedaż przez Internet, wytwarzanie kontraktowe, novel food |
31.01.2020 |
SUP0120 |
mec. Marta Łanoch |
Więcej |